Блог за нашия дом

Полезни материали за обзавеждане, ремонти, смяна на дограма и др.

Как да направим интериор на хола

Има поне 10 идеи, с които може да обзаведете дома си и които са ви грабнали още с първите разглеждания на холни интериори. И все пак решението в правилния избор не трябва да се взема на бързо, защото инвестицията се прави в дългосрочен план, а тук от значение са не само средствата, които ще бъдат вложени, но и цялостния интериор.

И не сте се захванали с големи реформи в дома като строителни дейности, монтажи и демонтажи, в това число всякакъв вид груб строеж, както и цялостна подмяна на обзавеждане, то това е вашата тема.

На първо място започнете с прозореца „към света“. В хола, задължително условие е да има вътрешна преграда между дома и улицата. В хола всеки остава до късно вечер, а никому няма да е приятно някой да ви съзерцава от вън. Обзавеждането може да съчетаете с прекрасни завеси, в същия нюанс. Изберете топли цветове, поставете красива картина на видна стена, сложете любимите хора на снимка в стъклена рамка и част от вашия интериор за хол е готов, без никакви разходи.

За комфорта на дивана в хола, изберете много и красиви и удобни възглавници. Декоративните възглавници не само подобряват цялостния интериор, но допълват идеално обзавеждането му и доставят истинска наслада за отпочиващия пред телевизора.

Цветята са най-доброто решение за всеки дом. Без значение, дали са естествени или изкуствени, те правят майсторски стила и интериора на хола. Внесете, колкото може повече вази със сухи цветя, в огромни и красиви вази, подходящи за всеки ъгъл. Може да съчетаете различните стилове вази с отделните части в холното обзавеждане.

Красив може да е всеки интериор за хола, когато етажерките по секция или маса за телевизор са подредени с красиви статуетки, снимки, книги.

Не подценявайте силата на плодовете. Всяка стая изглежда по ведра, когато в нея има панера с плодове. Поставете в кристален съд различни видове от тях и допълнете обзавеждането на холната маса.