Блог за нашия дом

Полезни материали за обзавеждане, ремонти, смяна на дограма и др.

Аранжиране на дома

На днешно време всеки търси икономичния вариант за преобразяване на дома, а това, че на някои уменията, усета и силите са в повече е гениално решение, особено щом се касае за обзавеждане и интериор на дома.

В селекция направи си сам, може да вмъкнем и няколко от нашите предложения, а вие сами решавате дали да се опрете до специалисти или да запретвате ръкави.

Целта на темата е да предложи разумни и лесни решения за разнообразяване на интериора, материалите са тези, с които разполага всеки дом, а желанието трябва да идва от вътре.

Внесете стил, като аранжирате плетените столове и маса в кухнята с плетени мотиви и хартиени орнаменти по полюлея. Как да стане това? Нужна ви е малко едноцветна хартия и моливи. С тях може да нарисувате всичко, което смятате за подходящо, а избрания от вас стил да се комбинира в зависимост от романтичната, екстравагантна или забавна визия, която смятате да подберете. В зависимост от желания резултат може да използвате дървени ръчици, огъваема тел или цветна хартия. Това предложение е не само лесно и практично, но и може да се използва във всяко едно от помещенията на дома. С него ще внесете уют, топлина и комфорт, аранжирайки с обзавеждане, килим, завеси и т.н.

Интериора на дома може да освежите като сами направите изкуствени цветя, отново с цветна и нежна хартия. Формите и цветовете може да са всякакви, а когато напълните една голяма ваза, поставете, я около холната гарнитура, в някой ъгъл на антрето или в спалнята. Сами ще се убедите, колко много красота може да внесете, а всичко това без пари и направено изцяло с вашата любов, вкус и желание.

Идеите за аранжиране на дома могат да се свеждат само до обзавеждане, до определени части, вещи и предмети или като цяло да дадете всичко от себе си и да се постараете да създадете нужния ефект. Всичко остава във вашите ръце.